International night

I måndags var det Presidents' day, så vi var lediga från skolan. I tisdags... vafan hände i tisdags? Ingenting speciellt vad jag minns. 
Igår var skolan 2 timmar försenad. Anledningen: 2 cm snö. Sjunker temperaturen till 0° eller under, pratar dom inte om nåt annat på nyheterna. TRAFIKKAOS! DET KOMMER 1 CM SNÖÖÖ!! Kul att vara svenne och vara tvungen att höra på världens drama kring lite snöfall...
På kvällen var det International Night på skolan. Det började klockan 5 och jag och Markus åkte och åt hamburgare på Wendy's, innan vi drog ner till skolan och bänkade oss vid utbytesstudentbordet, där alla såklaaart ville hänga med coola svennar, ryskar, tyskar, spaniorer osv. Elever från skolan var där och alla språkklasser fanns representerade vid olika bord. Man kunde prova maträtter från olika kulturer (Mexico, Japan etc). Några klasser dansade osv. Vid varje bord kunde man få en stämpel, och de som samlade stämplar från alla bord fick extra credit i sina språkklasser. Det var väl största anledningen till att folk kom, men det var roligt i varje fall!
Jag har även räknat ut att jag har "Migrän med aura - utan huvudvärk". Googla det!
Nu ska jag till Portland för att kolla på Blazers game (Basketball)! (Bilder kommer.)
Jag och Markus vid utbytesstudentbordet, international night på South Salem High School.


Bio & Pakeeet!

Jag kom precis hem ifrån bion. Jag, Markus, Pedro och Devon såg Just go with it (Adam Sandler och Jennifer Aniston). Den var sjukt rolig, se den!
Tidigare idag skypade jag med Isabelle, och det kändes konstigt att höra hennes röst efter ett halvår. Vill ni snacka på Skype någon gång kan ni skriva på facebook eller nåt, så kan vi bestämma ett tillfälle! :)


Igår fick jag ett paket utav mamma och pappa, som innehöll den här t-shirten! :)


American Idol

Lördag igen! Igår var jag på ett badhus, några kvarter bort, och badade bubbelpool & bastu osv.
Idag har jav varit här 178 dagar, och har 111 kvar till graduation. Vilket datum jag kommer hem till Sverige igen är inte bestämt än. Jag har fått hem ett papper med olika datum jag kan välja mellan. Jag vet i alla fall att jag är hemma tills jag fyller 18 i juni 29th.

En ny säsong av American Idol är igång. Sänds den i Sverige än? I alla fall är det ny jury bestående av Steven Tyler, Jennifer Lopez och Randy Jackson (som är kvar sen säsong 1). Jag har suttit och kollat på det på webben nu.


Jennifer Lopez är snygg.


High School

Igår hade jag Office Aide sista lektionen. Det betyder att jag sitter vid en dator och kollar facebook, och går och lämnar något papper till en lärare/elev när det behövs (assistent typ). Så jag skulle gå och leta en elev i ett avlägset klassrum, och det tog typ en kvart att hitta det (skolan är stor).
När jag öppnar dörren möts jag av en konstig lukt, men jag funderar inte utan kliver bara in och går fram till läraren som bär förkläde. Jag börjar kolla runt i klassrummet och ser oigenkänliga djur som ligger på varje bänk omringade av elever. Jag går fram, kollar och frågar "ehm.. what is that?". En tjej vänder sig om och säger glatt "cats!" :D Jag kliver ännu närmare och ser ett dussintal katter ligga raklånga på bänkarna, med hela magen uppskuren med allt som nu finns där inne exposed.
Det var alltså dissekering av katter som pågick där inne. Katter exporterade från Mexico som blivit gasade till döds, och skickade till Oregon för undervisning. Synen kändes ju lite sådär eftersom jag själv har tre katter hemma i Sverige...

På kvällen var jag, Markus och Austin tillbaks på skolan igen för att se basketball game. Austin kunde inte reglerna, så Markus fick förklara att när basketbollen hamnar i korgen får man poäng. Vissa saker är inte helt självklara... Sen blev jag hemskjutsad och började kolla på halva Pirates of the Caribbean II, tills jag somnade i soffan.

Valentine's Day & Cupcakes


Så igår var det Valentine's Day. Folk på skolan sprang runt med rosor, teddybjörnar och godisformade hjärtan. Jag fick godishjärtarna - av en lärare. Är man charmig så är man! Under lunchen fick jag även cupcakes i ansiktet, tröjan och jeansen, av en kompis som ville vara rolig...

OM FYRA MÅNADER ÄR JAG HEMMA IGEN!


GRAMMYS 2011

Idag åkte jag till Woodburn och shoppade kläder. Jag inhandlade nya jeans, polo och sweatshirt. Kan lägga upp bilder här imorn om ni vill(?).
Har precis kollat klart på the Grammys 2011! Det var grymt som vanligt. Performances av Gaga, Bieber, Usher, Bruno Mars, Katy Perry, Eminem, Rihanna ft. Drake mfl.
Imorgon är det Valentine's day! Det firar jag med att klippa mig, för mitt hår har blivit långt. För långt.
Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva mer. Klockan är 00:28 och mitt huvud är tomt. God natt, folks!


"Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was boooorn this waaay(!!!)
...Nanannana..."


Born this way

Haha, Fyfan vad grymt!
Jag trodde nya singeln skulle vara en ballad efter att läst lyrics. Så var det en banbrytande partyexplosion ;pPPp


South Salem


Åååkej! Jag har bytt värdfamilj och skola, som sagt. Nu går jag på South Salem High School och bor med min IEC. Om ganska exakt en månad åker jag till Las Vegas. Förra lördagen var den en "skoldans" på skolan, och bilden ovan är därifrån. Det fanns en fotograf där som tog bilder gratis i en uppbyggd studio i idrottshallen.

Hawaii
Waikiki

Rebecca, Anna & Jag

Waikiki


Honolulu

Waikiki Beach

Hotels
Shark!
USS Arizona
Hula~
 Utanför Hard Rock Café, Honolulu


 


I'm alive

Jag lever! Jag kom hem från Hawaii i förrgår, och bytte värdfamilj dagen efter. Så jag har inte haft tid att skriva överhuvudtaget. Imorgon börjar jag på en ny skola: South Salem High School. Bilderna från Hawaii får vänta tills jag har tid att gå igenom dom.

RSS 2.0