HOMECOMING-WEEK

Nästa vecka börjar Homecoming-week på våran skola. Ni vet high school-balen när alla på skolan röstar på en Homecoming Queen osv. Igår röstade vi på vem vi ville bli Homecoming Queen 2010! :)
På torsdag har vi Homecoming-game, som såklart är amerikansk fotbollsmatch. Sen på fredagen är vi lediga, och på kvällen är Homecoming-dance. Under hela veckan kommer vi även att ha temavecka, vi ska klä oss i olika teman. Här är hela veckans teman:

Monday: Backwards (Kläderna ut-och-in)
Tuesday: Dress up (Nice)
Wednesday: Class Color Day (Seniors: Black, Juniors: White, Sophmores: Neon, Freshmen: Gold/Yellow)
Thursday: School Spirit (Black & Gold är Cascades färger)
Friday: Ledig, Homecoming Dance på kvällen 20:00-11:00

Tjejerna snackar hela tiden om att dom ska åka till Salem eller Portland och köpa klänning till Homecoming Dance, och vilka som bjudit vilka osv. Och eftersom jag har Yearbook-class, har gått runt på skolan, med en i klassen, och frågat alla Homecoming Queen-kandidater om hur de reagerade när de blev valda, varför de blev valda osv. (Det har redan röstats fram 10 kandidater, och igår röstade vi på vilken av dom vi vill se som Queen.)

Något som tydligen är en tradition på Cascade High School är Lip Sync Competition i idrottssalen. Det ska bli roligt att se Seniors (de äldsta på skolan) stå och mima inför hela skolan, sånt ser man sällan i Sverige va?
Vill ni läsa mer om Homecoming, klicka här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0